söndag 26 januari 2014

Presentation Malvina

Hej jag heter Malvina. Jag är 35 år och har spelat fotboll större delen av mitt liv, anfallare eller offensiv mittfältare, men det är länge sedan nu. Jag har också fött två barn och det var inte så länge sedan. Att föda barn och att spela fotboll går inte att jämföra med varandra, däremot säger en del att en förlossning kan vara som ett maraton. Jag har aldrig sprungit ett maraton men jag har haft rätt så ont i 2,5 dygn som det kan ta att föda. Inte en enda gång på de 2,5 dygnen blev jag påmind om det längsta jag sprungit, så jag tycker inte att den jämförelsen är så bra.


Under mina graviditeter tränade jag lätt på gym men den träningsform som kändes bäst i det långa loppet var att promenera. När man har sprungit hela livet kan man fråga sig om promenader verkligen är träning. Ja det kan man fråga sig och under tiden kan man gå lite. 

Efter min senaste graviditet har jag tränat i PT-Dans mammagrupp och promenerat/ joggat lätt. En och annan gång lyfter jag en vikt eller två också men väldigt lätt. Man kan göra väldigt mycket tiden efter att man fött barn men man kan inte göra allt. Jag hade en gång en PT i Tyskland som inte visste. Jag frågade hur det var med vetandet och när han såg på mig som om han inte visste drog jag den logiska slutsatsen att det måste röra sig om språkförbistring och gjorde mina situps. Döm mig inte, det är inte så lätt när en tysk PT säger "schtärk".


Hoppas ni hänger med i mitt bloggande, vi hörs!

//Malvina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar