torsdag 30 januari 2014

Gårdagens träningspromenad - Malvina

Det var snö och vagnen har för små hjul framtill vilket ledde till lågt tempo. Som tur var kom Rocky-Theme i hörlurarna och jag blev tvungen att ge Ivan Drago en match. Jag har inget emot Ivan Drago personligen, det är bara det att vi, Rocky och jag, måste vinna över honom. Ordningen måste upprätthållas så att solen kan gå upp och så att melodifestivalen dra igång.

Jag håller f.ö på att sluta amma. Detta är något som vi borde ägna en stund åt. Kvinnor som håller på att sluta amma borde sjukskrivas och bli omhändertagna med kärlek och omsorg, ty det smärtar. Det gör så ont att jag får stor lust att göra reklam för ett smärtstillande medel som gett mig befrielse i mina svåraste stunder, men det skulle verka konstigt. Vad jag vill ha sagt är kort och gott, var snäll mot en kvinna som är i slutfasen av sin amningstid. Håll upp dörren, bjud på varma bad och kasta absolut inte rolig snöboll på bröst./Malvina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar