fredag 8 augusti 2014

Träningsredskap för barnvagnar


Jag fick många frågor från mammor som sökte tips och råd på hur de kunde bli mer aktiva/effektiva när de väl hade tid att träna eftersom det ej ges så mycket tid till träning för en nybliven mamma. Jag försökte förstå deras behov och försökte därför framställa ett smart sätt att träna under tiden som mamman ändå är ute och går med barnvagnen.

Mama Editions gummiband med fästen för barnvagn är därför utformade för att kunna användas under just träningsrundan/powerwalken. Träningsövningarna du får med dig tillsammans med banden och fästen är perfekt anpassade för att stärka muskler och öka förbränningen runt armar, axlar och rygg som i sin tur hjälper till att bygga upp och förbättra din hållning efter den påfrestande tiden runt graviditeten.

För varje gång du använder Mama Editions träningsband blir du starkare och ökar stabiliteten i din hållning. Du kommer kunna bära ditt barn på ett bättre och säkrare sätt samtidigt som du minimerar riskerna för muskelskador i samband med långvarigt monotont bärande etc.

Passa på att beställa idag, de 100 första som beställer produkten betalar endast 149 kr + frakt och får dessutom med träningsprogram inkluderat!!

Du kan lätt beställa produkten genom att E-posta till dan@mamaedition.se PS. Jag hade satt som mål att lansera ett träningsredskap för barnvagnar på min födelsedag den 8aug2014. 
Den 8/8-2014 lanserar jag nu träningsprodukten som ni kan se på bilderna ovan :-)
//Dan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar