måndag 4 augusti 2014

Tjuvtränat - LINDA


 Ringde till min fotbollstränare och frågade om han kunde tänka sig att köra ett individuellt fotbollspass med mig. Ett pass med mycket tillslag och mycket bolltouch. Så jäkla kul det var att komma ut på planen igen. Träningen gick över förväntan. Hade mycket mer boll kvar i kroppen än jag trodde. Vad jag däremot saknade var fotbollskondis... Blev så andfådd och slut. Inte så konstigt med tanke på att det var över 10 månader sen jag gjorde ett ryck. Men det ska det bli ändring på. Senaste passet från Dan fokuserar just på den typen av träning.


Har precis kommit in efter att ha kört passet hemma i trädgården. Allt går om man bara kompromissar lite. Kom inte riktigt upp i de 30 meter man ska ha men i övrigt gick det bra att köra i trädgården. Har väntat tills nu på kvällen då det är lite svalare, men som ni ser på bilden svettas jag ändå som en tok! Ett jäkligt gött och svettigt pass! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar