torsdag 6 februari 2014

Mer träning för rumpan - LinnèaJag tror att de flesta mammor vet vad jag pratar om när jag säger att rumpan går upp i rök när man är gravid. Helt plötsligt så existerar den inte längre. Egentligen är det kanske inte så konstigt då hållningen förändras och man är liksom framtung. Inte för att jag är någon expert men det känns som att rumpmusklerna glöms bort lite när magen helt plötsligt väger flera kilo.

Hur som helst, det jag skulle skriva var att jag vaknade imorse och insåg att jag har träningsvärk i rumpan. Jag vet inte om jag någonsin har haft träningsvärk i rumpan innan?! Jag kan inte komma ihåg att jag haft den här känslan tidigare i alla fall.

Mer rumpträning på mammaträningen, tack!

Man kanske ska sätta rumpan lite mer i fokus över huvud taget.

Mer rumpträning i fortsättningen helt enkelt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar