lördag 22 februari 2014

Amningshormonerna har börjat spöka hos mig - Linnéa

Jag vet inte om det kanske beror på att jag trappar ner amningen lite smått nu när vi börjat ge mat? Men jag mår extremt illa under vissa perioder och jag känner mig tom på energi emellanåt, Jag ska till barnmorskan på tisdag så jag tänkte passa på att fråga henne då. Jag började ju med mini piller för ca 2 månader sen så det kan lika gärna vara dom som påverkar.

Träningen i tisdags var inge vidare för mig då jag mådde väldigt illa just under den timmen. Illamåendet i kombination med att jag blev andfådd fick mig att kallsvettas och känna ett obehag i kroppen.
Men själva träningspasset var annars väldigt roligt och det var synd att jag inte klarade av att köra lite hårdare. Dan satte upp 5 olika stationer som vi körde 2 varv av – TRX-band, hantlar, dips, step och mountain climbers. Vi tränade även triceps med en sandbag och gjorde en del parövningar för ben och rumpa. Sen avslutade vi med en stafett där vi tog oss fram sidled i armhävningsposition, duckwalk, pingvinhopp med mer.Mammaträningen tillsammans med Dan och alla mammor med bebisar har varit väldigt rolig och givande så när tisdagens pass var slut och vi insåg att det bara var ett tillfälle kvar frågade vi om vi inte kunde köra en fortsättningsgrupp, i 4 veckor till. Det var inga problem tyckte Dan så det blir en veckas uppehåll innan vi startar 4 nya veckor.


Är det någon som känner sig sugen så ta kontakt med Dan och anmäl er direkt, det finns någon enstaka plats kvar i vår grupp. Vi har otroligt roligt på träningarna samtidigt som vi känner en tydlig förändring från första passet. Vi har alla blivit starkare!

//Linnéa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar