söndag 16 februari 2014

Mammagrupp med Mama Edition - Johanna


Jag fick nys om Dan och Mama Edition via kära facebook. Det lät intressant så jag anmälde mig och min lilla tös. Jag måste dock erkänna att jag var lite skeptisk. Hur bra kunde denna träning vara egentligen? Det lät ju så bra på nätet men var det lika fantastiskt i verkligheten. Ja det var faktiskt det!

Min dotter och jag tillhörde den första Mama Edition-gruppen som Dan startade. Det var vi och en massa härliga mammor och bebbar. Vi körde både kondition och styrka vilket ju jag eftersträvat. Vi deltagare fick komma med önskemål om vad vi ville träna på samt ställa frågor under hela passet. Dan såg dessutom till att prata med oss alla var och en. Precis som jag var de flesta ovetandes om detta med magmusklerna så det blev mycket fokus på bäckenbotten och inre magmuskelträning. Perfekt!! Bebbarna hade nästan roligare än sina pustande mammor. De njöt på en filt bredvid, ivrigt hejandes på bebisspråk såklart. Jag tyckte det var så roligt att få träna tillsammans med andra nyblivna mammor samt att våra bebbar kunde vara med. Det var inga problem alls! Ville någon komma själv till passet utan barn gick det givetvis bra också. Valfrihet, det gillas! Annan träning var rumpövningar (alla som fött barn vet att rumpan förändras en smula efter förlossningen), boxning, bröst, ben och avslappningsövning. Jag kan nu i efterhand sakna mama edition. Vi får helt enkelt se om den finns att tillgå om min dotter får ett syskon i framtiden.... Jag reserverar en plats redan nu Dan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar