tisdag 25 februari 2014

Dags för ett nytt styrketräningspass idag - Johanna

Jag tycker det är grymt skönt att alla muskler har kommit tillbaka igen. Som jag tidigare berättade försvann mina gravidkilo väldigt snabbt men jag ville ju som sagt också ha musklerna på plats igen. Kära rumpan tackade för sig och smög iväg efter förlossningen för att ta ett exempel. De flesta som fött barn har samma erfarenhet så det var ju knappast inget specifikt för mig, men det blir ju inte roligare pga det. Men tack vare bra övningar, regelbunden träning och bra kost är den tillbaka igen och skall bara finputsas lite. Jag älskar att styrketräna, det är så skönt att köra ett pass på gymmet och fokusera på de muskler jag vill. Självklart kan jag också bli uttråkad precis som alla andra, men då gäller det att hitta nya övningar. Att köra samma övningar hela tiden är inte bra, det gäller att variera sig.


 Jag har fått många bra tips av Dan, inte bara direkta övningar utan hur exakt jag skall utföra dem. Hållning är t ex en bit. Eftersom jag har haft en del problem med ryggen har jag ibland vandrat runt som en ostbåge. Då är hållningen en viktig bit att jobba med för att inte gå ännu mer ont. Tycker det är riktigt skönt att se resultat efter dessa träningspass. Jag har aldrig brytt mig så mycket om vågen utan mer kollat i spegeln och jag är riktigt nöjd med resultatet av träningen, dels det jag kört med Dan men även det jag kört själv. Att bara träna när jag träffar Dan och sen strunta i det övriga dagar hade inte haft samma effekt. Det gäller att ha jävlar anamma och även kämpa på själv.

//Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar