fredag 21 februari 2014

Resultat efter 4 veckors träning med Mama Editions mammagrupp - Linnéa

Idag är det torsdag och vi har gjort vårt sista pass för denna fyraveckors period. Jag mätte mig med måttband innan första träningen, ni fick ta del av mina resultat i ett inlägg, och nu har jag mätt mig igen. Jag hade förväntat mig att gå ner några cm lite här och var, men 17(!) cm var långt över förväntan.

Dagens pass bestod av boxning. Oj vad kul det är att boxas, men det är också väldigt tufft och mjölksyran riktigt bränner i armarna. Innan boxningen så hoppade vi lite hopprep och gick duckwalk med en 17 kg sandbag på axlarna. Hopprep var jag grym på när jag gick i skolan, men sen dess har det tydligen hänt en del… Jag hittade liksom inte tekniken haha. Jag får träna på det!

Men åter till mina mått. Ni ska få se resultatet:

Innan första träningen: Efter sista träningen:
Överarm: Höger 28, Vänster 29 Överarm: Höger 27, Vänster 28 (-2 cm)
Bröst: 91 Bröst: 88 (-3 cm)
Under bröst 77 Under bröst: 75 (-2 cm)
Midja: 72 Midja: 69 (-3 cm)
Navel (där min mage är som störst): 81 Navel: 78 (-3 cm)
Rumpa: 97 Rumpa: 96 (-1 cm)
Lår: Höger 56, Vänster 56 Lår: Höger 54, Vänster 55 (-3 cm)Eftersom vi nu har bestämt att träna ytterliggare 4 veckor så kommer jag såklart att mäta mig även i slutet där också. Ska bli riktigt spännande att se om det händer ännu mer. Man kanske ska börja fundera lite på kosten också? För den har jag inte ändrat på över huvud taget under den månad som har passerat. Godis har intagits minst 1 gång i veckan och coca cola är något av ett litet beroende. Skärper jag till mig lite i alla fall så kanske jag minskar några få cm till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar