fredag 14 februari 2014

Vilken helg jag hade - Linnéa

Fredagen spenderades med huvudet i toaletten då jag förmodligen fått i mig något konstigt och åkt på matförgiftning. Lördagen och söndagen var allmänt tuffa då det tog lång tid för aptiten att komma tillbaka och energin var som bortblåst. Först igår, onsdag, vaknade jag och kände mig som människa igen. Därför missade jag också mammaträningen i tisdags, tyvärr. Men, nu är jag ett helt kilo lättare och åter på banan igen.

Idag stod det boxning på schemat och nu känns det som att varje träningspass är roligare än det andra. Jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna och en slutkörd kropp. Boxning är något jag har testat för många år sedan, men inte mindes som såhär roligt. Tufft som attan och mjölksyran bränner i armarna efter ett tag, men samtidigt väldigt väldigt roligt. Om inte annat så är det en perfekt träning om man har lite aggressioner att slå bort! Jag kommer definitivt att fortsätta boxas då jag insåg att mitt gym erbjuder boxpass.


Alla bebisarna verkade tycka om att se sina mammor slåss idag, då vi var ständigt iakttagna och kunde skymta små leenden från deras sida genom nästan hela passet. Dock verkade min bebis uppskatta det så mycket så han till och med fann det sövande. I slutet av passet så hittade jag honom såhär (det är ytterst sällan han somnar sådär på stället bara:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar