fredag 4 april 2014

I väntans tider - Linda

Man tar vad man har till hjälp hemma för att träna.

Hemmaträning vecka 40. 

 Ska jag vara ärlig så har det inte blivit mycket tränande på sistone. Gjorde min sista arbetsvecka förra veckan och det var verkligen full fokus på jobb. Med långa dagar så fanns ingen ork till träning på kvällen.

Min första vecka hemma har snart gått och nu väntar jag bara på att Lill-tjejen ska vilja komma ut!

Att det är i slutet av graviditeten märks verkligen på kroppen. Ligamenten i magen värker av all tyngd neråt, ryggen är trött på att bära runt på extra vikt, fötterna och vaderna är svullna som två gigantiska badbollar och vid minsta ansträngning drar magen ihop sig i sammandragningar.

Har ändå försökt köra lite träning. Några promenader på 30-40 minuter, allt efter dagsform (vädret är ju helt fantastiskt och ger en del extra energi!) och några gympass hemma. Har inte alls något lust att bege mej till gymmet.

Då kroppen är tröttare har jag delat upp de pass jag tidigare fått av Dan, så en dag fokuserar jag helt och hållet på ben, rygg och biceps för att nästa gång köra rumpa, triceps och bröst. På något sätt känns det lättare än att köra hela kroppen varje gång. Avslutar med bäckenbottenträningen.

Dan föreslog (på skoj) ett riktigt tungt marklyft för att sätta fart på bebisen, kanske skulle testa det ändå ;).


Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar