onsdag 23 april 2014

Välkommen till världen! - Linda


Punktligt på den beräknade dagen den 9/4 tittade vår lilla Ella ut. En liten tjej på 48 cm och 3430 gram och med tjocka goa ekorre-kinder.

Förlossningen gick bra och jag är glad att jag fortsatte träna hela vägen fram (gjorde mitt sista pass dagen innan). Att jag kände mig stark var en bidragande orsak till att jag orkade göra det mesta av värkarbetet hemma och när jag väl kom till förlossningen var det dags att börja krysta efter en liten stund. I själva krystningsarbetet som verkligen är det tunga upplevde jag att jag verkligen tjänade på att vara tränad och stark. För det är ett styrkepass utan dess like!

Nu blir det promenader och bäckenbottenträning i några veckor. Sen längtar jag efter att dra igång!


Hälsningar Linda & Ella 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar