söndag 20 juli 2014

Backe upp och backe ner - LINDA


 Internetuppkopplingen är inte den bästa här i sommarstugan därför har inläggen uteblivit här några dagar. Men en liten sammanfattning om de senaste dagarnas träning.

Tisdag: vilodag. Det är lika viktigt att vila som att träna när man vill komma i form. Kroppen behöver återhämtning och särskilt nu när kroppen ska komma tillbaka efter en graviditet.

Onsdag: började med ett löppass på 4 km. Kändes så sjukt bra. Både benen och flåset var där och för första gången kändes det inte så tungt! Hade tänkt köra styrkepasset när jag kom hem men Ella krävde lite uppmärksamhet så det fick blir 7-minuterspasset som är en del av det stora passet som går att bryta ut bra 

Torsdag: blev endast ett kort löppass på 3,5 kilometer. Om benen kändes pigga igår var det verkligen motsatsen idag. Tungt och andfått. När jag kommit halva passet hade jag redan mjölksyra i benen, och då avslutas rundan med tre långa uppförsbackar. Det var bara att plocka fram tävlingsmänniskan i mig "jag ska INTE gå!"

Fredag: styrkeprogrammet. Mormor fick vara barnvakt åt Ella men eftersom Ella inte var på sitt allra bästa humör drog jag ner på styrkepasset lite, istället för 30 sekunder blev det 20 sekunder. Det är det som är så bra med Dans pass, man kan alltid anpassa dem för det som passar för dagen. Avslutade med 10 snabba ryck upp för en liten backe. Så skönt.

Så, jag har inte legat på latsidan här inte.

Tyvärr blir det ingen bild idag då hade det här inlägget inte publicerats förrän om en vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar