tisdag 8 juli 2014

Den nakna sanningen vid backens början - LINDAEfter att ha blivit "godkänd" på efterkontrollen och vilat de veckor som rekommenderas är det nu dags att sätta igång med träningen igen.

Målsättning: ta mig tillbaka till den fysiska form jag hade innan jag blev gravid, men förbättra min styrka i bål och ben för att bli mer explosiv och på så sätt bli ännu snabbare än jag var innan jag blev gravid. Jag vill även omvandla de graviditetskilo jag har kvar till muskler. Allt detta för att i augusti komma tillbaka till fotbollsträningarna och vara med och konkurrera om en plats i startelvan i höst.

Upplägg: har tillsammans med Dan lagt upp en plan för hur jag ska träna för att nå mitt mål. I början fokuserar vi på ren styrketräning för att bygga upp kroppen innan jag ger mig in på konditionsträning. Detta för att kroppen ska bli stark och orka ta åt sig konditionsträningen. Jag kommer tillsammans med min fotbollstränare lägga upp en plan för hur jag ska börja med bollträning men jag kommer inte gå ner på ordinarie träningar förrän jag har styrka och ork att konkurrera med övriga i laget.

Status: jag har valt att ta bild och mått där jag är idag. Detta för att jag själv blir mer motiverad när jag ser förändringar och för att jag tycker det är intressant att se  hur kroppen ändras. Däremot tycker jag vikt är helt missvisande då muskler och fett inte kan jämföras i vikt.

Så här är den "nakna" sanningen.

Mage 86 cm
Midja 78 cm
Rumpa 94 cm
Biceps h 27,5 cm
Biceps v 27,5 cm
Lår h 59 cm
Lår v 57,5 cm

Så nu jäklar, nu KÖÖÖÖÖÖÖÖR vi!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar