måndag 14 juli 2014

Kickstart! - LINDA
Riktigt nöjd med början av min "omstart". Igår började vi dagen med en längre promenad till ett fik, det blev barnvagnskaravan med tre småttingar med. På eftermiddagen körde jag hela styrkepass 2 samt sprang ca 3,5 km. Vår sommarstuga ligger i Bohuslän med berg runt omkring, så det blir mycket backe upp och ner på löpningen. Särskilt vid uppför kändes det att jag hade matat benen med styrkeövningar precis innan. I övrigt kändes kroppen bra, men visst känner jag av att de är några kilo extra.

Idag blev det fokus på löpning. Trots ösregn tog jag mig ut på en 4,5 km löpning. Rundan avslutas med en lång brant backe och efter det små lutning uppför hela vägen hem. Mjölksyra så det räckte och blev över. Dock hjälper den fina utsikten till bra. Rundan går precis vid havet och en plats som blivit utsedd till världens vackraste utsikt, det gör benen lite lättare.

Så härligt att vara igång ordentligt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar