tisdag 29 juli 2014

Mission bort med svank - LINDA


Jag är rätt svankig i vanliga fall, men nu efter graviditeten har jag verkligen fått en ordentlig svank. Innan jag blev gravid jobbade jag hårt för att jobba bort svanken därför är det lite bittert att den är tillbaka. Men, det blir ett av mina mål, jobba bort den där böjda ryggen. En rak och fin hållning ska det minsann bli.

I förra programmet jag fick av Dan var det många tuffa övningar för magen. Dock endast statiska övningar då inte magmusklerna hade växt ihop helt. Efter att ha kört passet hårt några veckor nu känner jag verkligen att jag blivit starkare i magen. Övningarna är inte alls lika jobbiga längre.

Passet fokuserade även mycket på benen. Detta känner jag främst har gett nytta när jag löper. Kroppen svarar på ett helt annat sätt, speciellt i ryck. Så jäkla skönt när man känner att kroppen blir starkare.


Jag känner dock en liten frustration över att graviditetskilona inte vill försvinna. Samtidigt som kroppen blir starkare och jag får mer muskler hade jag hoppats att kroppen skulle bli slankare och de där extra fettet man lagt på sig skulle omvandlas/försvinna, men inte! Men det är väl som det sägs svårast att bli av med. Jag får helt enkelt jobba vidare med träningen och kanske lägga in något mer förbränningspass. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar