fredag 11 juli 2014

Nu kör vi - LINDALandet med dålig internetuppkoppling, massa vänner och släkt samt världens varmaste väder har inte direkt vart bra faktorer för träning eller bloggande om träning. Men jag har inte legat på latsidan helt (även om jag önskar att det var några fler pass att skryta med).

Kör en liten sammanfattning så vi kommer i kapp i tiden.

Förra veckan var det så dags för pass två med Dan. Jag och Dan träffades i Pildammsparken istället för inomhus, så skönt att kunna träna ute.

Första passet fokuserade mycket på att komma igång med hela kroppens muskelgrupper och bli stark innan vi börjar fokusera på kondition. Med dagens pass fortsatte vi styrka för hela kroppen men lite tuffare och med mer puls. Jag får nu även springa 4-5 km istället för 2.

Det var ett grymt skönt pass och att träna ute istället för inne på ett gym motiverar mej än mer.

Benstyrkan börjat allt mer komma men överkroppen är jag fortfarande så svag i. Körde dips vid en bänk men känns inte som jag har blivit ett dugg bättre på dem. Men det kommer förhoppningsvis!

Blev också otroligt glad när det visade sig att min mage nästan växt ihop helt. Var en centimeter kring naveln kvar. Den ska minsann bort nu!

Sen förra veckans träning har det blivit två löppass först 4 km sen 5. Grymt skönt att ut och springa igen meeeeen sååå långt bort jag är konditionsmässigt. Finns ju tyvärr inga genvägar utan det är bara att löpa på.

Har även hunnit med ett pass nummer 2 samt lite CWC-träning (utomhus pass i Hässleholm).


Nu har min sambo också semester så nu är det slut på att köra halvhjärtat. Nu är det minsann allt eller inget och det från och med idag!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar