onsdag 18 juni 2014

Lite resultat (Sanna)

Tänkte att det var dags för en vägning och mätning, senaste gången var 18 maj så det är nästan en månad sedan. 
Jag har tränat med Mama Edition två gånger i veckan, sprungit eller tränat på egen hand en dag i veckan och promenerat typ minst 8 km varje dag. Jag har under tre av de fyra veckorna ätit enligt 5:2. 

Vikt: -2.1 kg
Midja*: -4 cm
Mage*: -6 cm
Byst: -2 cm
Lår: -1 cm
Arm: -1 cm
Rumpa: -4 cm Riktigt nöjd! En lagom viktminskningstakt (siktar på -0,5 kg/vecka) och totalt 18 cm som försvunnit runt om på min kropp. Kul! 
Tror det är viktigt att inte stirra sig blind på enbart vikten, jag har iallafall en tendens att väga mer dagen efter ett träningspass eller om jag nyligen ätit kolhydratrik mat. Väger man sig för tätt då är det lätt att bli nedslagen av att "vågen står still". (*Midja är det smalaste stället och mage det bredaste) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar