måndag 23 juni 2014

Lyfta skrot och stock (Sanna)

Dags igen för Mama Edition-pass, nu tycker jag att det börjar kännas att kroppen är allt mer återställd. Min bebis blev i helgen fyra månader, och det är liksom både lång tid och samtidigt väldigt kort tid. Det har hunnit hända så himla mycket samtidigt som det inte alls är särskilt länge sedan jag inte orkade gå utanför dörren på grund av graviditeten. 

Idag hotade regnvädret över vårt pass, men vi klarade oss precis. Bland annat fick vi använda oss av naturmaterial idag, som stockar, vilket var ett annorlunda inslag :D Fyra riktigt jobbiga stationer i slutet, mountain climb, armhävningar, sidoplanka höger/vänster och vanlig planka, i tre set. Sista seten var jag darrig som spaghetti, men det är alltid gött att se hur långt man kan gå!

Tyvärr har jag fått en kraftig allergisk reaktion under midsommarhelgen och är fullproppad med kortison och antihistaminer, så jag kan inte prestera på ens i närheten av max för tillfället, särskilt konditionen är riktigt usel, vilket ju har sin logiska förklaring. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar