måndag 2 juni 2014

Resultat av 5:2 vecka 1

Nu har jag kört 5:2 i en vecka, fem vanliga dagar och två fastedagar då jag ätit 500 kcal vid ett tillfälle under dagen. Som jag berättat tidigare är hungern inte alls särskilt svår att hantera och jag upplever inte att jag är tröttare eller mer irriterad. 
Jag tränar ca 3-4 ggr i veckan, två gånger med Mama Edition och 1-2 löppass. Däremellan promenerar jag massor och försöker använda mig av den vardagsmotion som bjuds :)

Resultatet efter en veckas 5:2 blev -1,3 kg, vilket jag är nöjd med. Vill inte gå ner mer än så per vecka då risken är att man inte tappar bara fett utan även muskler, o det vore ju rätt synd... 

Nu får vi se om detta strålande resultat håller i sig! 
Idag var det fasta igen, till middag gjorde jag följande maträtt: 


Gott!


/Sanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar