lördag 31 maj 2014

Lördagsrundan

Dagens träning blev "löpning", det är lite som att lära sig springa igen efter att ha fött barn. Jag är väldigt försiktig, jag vill verkligen dra på mig några skador. Förra veckan körde jag följande upplägg:
5 min rask gång 
1 min lätt jogg x 7 
De fem minuterna var väldigt långa, jag kollade på klockan flera gånger och undrade när nästa intervall skulle komma... :D så jag antar att jag kunde vridit upp tempot lite. 
Denna veckan blev det:
4 min rask gång 
2 min lätt jogg x 7 
Lite mer lagom tempo, men jag är taggad att komma igång och kunna springa på riktigt! Dock testade jag mina nya löparskor idag och fick en hel del skavsår redan under rundan, men skam den som ger sig! 
Sammanlagt 50 min blev rundan, två varv runt hela Pildammsparken. Hoppas verkligen fötterna hinner läka ihop snabbt nu bara, skavsår är hemskt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar