torsdag 27 mars 2014

Att träna med Dan och Mama Edition - Linda
Jag har tränat med Dan sedan ungefär gravidvecka 25. Träningen har alltid varit en väldigt stor del av mitt liv. Jag har spelat fotboll sedan jag var 6 år, spelar i FC Hessleholm som ligger i division 1.
Har även spelat badminton i division 2, men slutade när jag var 18 år då fotbollen prioriterades fullt ut. Har alltid varit flitig på gym med styrketräning samt olika gruppass. För mig fanns det inget annat alternativ än att fortsätta med träningen även under min graviditet.
Dock blev jag väldigt förvirrad när jag började googla gravidträning på internet, vad de ena sidan sa var bra, bannlyste en annan sida.
Lösningen för mig blev att skaffa en PT som kunde guida mig till rätt träning. Jag tyckte det var väldigt viktigt att ha en PT som var inriktad på gravida då jag absolut inte ville göra saker som kunde vara skadliga för kroppen eller barnet. Jag fastnade direkt för Dan.
Han har en gedigen utbildning inom gravidträning och med sin expertis inom området har han kunnat guida mig bra genom graviditetens olika faser. Dan har ett starkt engagemang för det han gör och är mån om att övningarna både ska vara genomförbara, efter dina egna förutsättningar, samt att övningarna ska förbereda kroppen på både förlossningen och det som kommer efter. Att ha en personlig tränare har motiverat mig att fortsätta träna även då det känns lite extra tungt, jag vet att övningarna ger mig ett försprång till att komma tillbaka till träningen, samt att jag inte vill fuska när någon annan "bevakar" det jag gör. Jag rekommenderar varmt Dan till alla er andra blivande mammor där ute!

/Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar