torsdag 13 mars 2014

En trött kropp - Linda

Åhh vad magen är i vägen nu...
Jag har inte tidigare känt mig hindrad att göra övningar eller träna på grund av graviditeten, och visst har jag säkert haft tur som sluppit foglossning och andra krämpor som kan dyka upp. Jag har i stort sett kunnat köra på som vanligt.

Men NU, åh vad det känns nu. Magen är i vägen, kroppen känns oerhört tung och orken finns verkligen inte där. Energin försvinner direkt, tänk att bli andfådd över att gå två trappsteg, det trodde jag nog aldrig.

Har märkt att det finns en helt annat typ av trötthet. Jag menar, det finns trötthet och sen finns det gravidtrötthet... Trötthet kan du övervinna, men är du gravidtrött, ja då är det kört. Då är det en pers att sträcka sig efter fjärrkontrollen för att byta kanal. Just på grund av detta blev det ingen träning alls måndag och tisdag. Jag var helt enkelt helt slut på energi, bara att göra mat blev ett jätteprojekt.


Men igår var det hotellövernattning igen och jag passade återigen på att utnyttja gymmet. Körde ett pass på 30 minuter, men växlade mellan övningarna istället för att vila så jag kom upp i bra puls. Så nöjd efteråt! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar