torsdag 13 mars 2014

Promenerar - Linnéa

Sen Måns kom till världen och jag har barnvagnen med vart jag än ska så har jag börjat gå i stort sett överallt. Om avståndet inte är över 1 mil så går jag mer än gärna. Nu när våren är på väg så är det ännu skönare att promenera så till vår/sommar kan jag tänka mig att det blir fler promenader.
Jag går minst 5 km varje dag, men ofta blir det mer. Måns sover så bra i vagnen också så ofta blir det flera promenader varje dag.

Bussen tar jag också emellanåt, men oftast bara på ett håll. Går jag dit jag ska kanske jag tar bussen hem, eller tvärt om. Men här i Malmö kostar ju bussen för oss med barnvagn, vilket jag inte riktigt kan förstå. Jag är ju från Stockholm och om man har barnvagn där så menar dom på att man inte ska behöva lämna sitt barn för att gå fram och visa biljetten, så där åker man gratis.


Idag tog jag bussen till Pildammsparken för att träna med mammagruppen en timme, utomhus för första gången i år, sen tog jag en promenad på ca 4.5 km hem i det härliga vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar