onsdag 5 mars 2014

Hotellträning - Linda

Har bestämt mig för att verkligen kickstarta denna veckan med träning sön-tors. Men idag var det väldigt nära att jag tjuvade. Gick direkt efter jobbet på middag hos min kusin och var inte tillbaka på hotellet (bor på hotell i Malmö i natt) förrän 20.45. Trött och väldigt sugen på att krypa ner framför TV:n. Men bestämde mig för att trotsa allt vad kropp och huvud ville och gick ner till hotellets gym.

Körde ett snabbt pass på 30 min, jag varvade övningarna istället för att vila och kom upp i bra puls. Var ett mycket fint gym på hotellet och jag kunde i stort sett köra de övningar jag hade planerat. Bara gummiband som saknades.

Jag är otroligt nöjd och stolt att jag faktiskt genomförde ett pass. Jag gick emot min starka vilja att stanna på hotellet och jag kan lova att det är så mycket skönare att krypa ner i sängen nu än om jag hade gjort det tidigare. Nu är jag trött och nöjd, hade jag inte tränat hade jag istället haft lite ångest där långt bak i huvudet.

För det är ju trots allt såhär: hur ofta ångrar du en träning?

Igår körde jag ett pass hemma med fokus på ben, rygg och rumpa. Idag blev det fokus på armar, axlar och lite mer ben.

OCH! Tredje (!!!!) dagen i rad med bäckenbottenträning!

Nu blir det nötter, päron och ladda inför hotellfrukost i morgon!


God natt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar