fredag 7 mars 2014

Mellanmålstips - Linda

Ibland kan det vara svårt att hinna med att fylla på med energi innan träningen eller få i sig något direkt efter träning. Man stressar från jobb, direkt till träningen och efter träningen ska man hem och fixa middagen innan man fyller på mer ny energi.

Jag tycker inte att en frukt mättar eller ger den energi jag behöver för att kunna träna. Kvarg/Skyr/Kesella är en favorit men det blir lite långtråkigt i längden. Därför tycker jag att bars är hur bra som helst. De går dessutom att variera i det oändliga. Dock går de flesta bars man köper i affären verkligen bort för mig. De innehåller alldeles för mycket socker, honung eller torkad frukt (för att bli sött) vilket inte alls funkar för mig som har diabetes. Då gör jag hellre mina bars själv, så har jag kontroll på vad som finns i dem.


Nedan är ett recept på havrebars som jag tycker är hur goda som helst och som dessutom går fort att göra! Perfekt att packa med sig! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar