måndag 17 mars 2014

Preggo-träning - Linda

Igår fick jag med mig Emelie som träningskompis på gymmet. Emelie, eller "Henkan" som hon kallas spelar i samma fotbollslag som jag gör men har även hon en paus nu. Hon ska nämligen också bli mamma, i juli.

Så igår åkte vi ner till gymmet och körde ett pass för hela kroppen. Alla muskler fick sig en genomkörare. Dock fick vi anpassa övningarna lite efter vår egen kapacitet. Henkan har problem med blodtrycket och jag känner som sagt av knät i en del övningar. Men, det var grymt skönt att ha med sig någon som trots allt tränar på liknande villkor.

Jag har dragit mig lite för att åka ner till gymmet. Vid två tillfällen när jag vart där har jag fått dömande blickar från andra. Främst äldre kvinnor som tittar på en med en arg blick och sedan viskar med varandra. Sedan har vi de yngre tjejerna som kommer fram och ska ställa frågor "åh är det inte svårt att träna med en sådan mage" "är du gravid och tränar nu, känns det inte konstigt". Jag vet att de ofta frågar av välmening och nyfikenhet men när jag är på gymmet vill jag vara i fred och köra mina grej. Därför var det extra skönt att ha en till "tjockis" med sig till gymmet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar