måndag 3 mars 2014

Presentation - Linda

Ny i gänget! 

Då är det dags för mig att göra entré här på mamaeditions blogg. Tänkte börja med att presentera mig själv. 

Linda heter jag. Är en snart 30-årig tjej som bor i Hässleholm. Har jobbat i Malmö i 5 år, först på Kvällsposten och nu på Tivity (en reklambyrå) så räknar mig själv som halv Malmö-bo. 

Träning och hälsa har alltid varit otroligt viktigt för mig. Jag har spelat fotboll sen jag var 6 år och spelade även badminton i division 2 fram tills jag var 20, sedan gick det inte att kombinera med fotbollen längre. Jag spelar i FC Hessleholm i division 1. Fast just nu står jag vid sidan av och hejar på. Jag ska nämligen bli mamma i april. Det är vårt första barn och det ska givetvis bli superspännande. 

I normala fall tränar jag fotboll 3 gånger i veckan, har ett styrkepass med fotbollen och en match i veckan. Förutom detta brukar jag lägga till 1-2  extrapass på egen hand. Antingen styrka, löpning, zumba eller combat. Att träna och röra på sig är ett måste för mig. Därför var det en självklarhet för mig att fortsätta träna när jag blev gravid. Fram till vecka 16 körde jag på som vanligt med fotbollen men när serien var slut, och vi hade lite uppehåll, passade jag på att ta min paus. 

Att jag ville fortsätta träna var det ingen tvekan om, dock blev jag väldigt konfunderad när jag läste på lite om graviditet och träning. Vad den ena webbsidan ansåg var förbjudet, tyckte den andra var bra. Var en djungel av olika åsikter. Det var där, bland alla internetsidor, min sambo hittade Dan och efter några mail hade han sin julklapp till mig klar. 

Mitt mål med träningen är enkelt; så fort som möjligt ta mej tillbaka till en plats i startelvan. Starkare och snabbare än någonsin. 

//LindaInga kommentarer:

Skicka en kommentar