måndag 3 mars 2014

Söndagsträning - Linda

Hade egentligen ingen motivation till att träna igår. Varför är det så? Söndagar är ofta den allra bästa dagen att träna på men även den dagen jag har minst motivation?! Har lixom slappat ner mig i ett skönt söndagsmood...

Kände mig därför extra duktig när jag ändå bytte om och gav mej iväg.

Älskar träna ben! Dock enormt stor skillnad på min benstyrka
 i rörelse eller statisk träning. Inte mycket statisk styrka man får genom fotbollen!
Körde det nya passet som jag och Dan gick igenom i torsdags. Kändes riktigt bra, förutom ett knä som spökar lite, förmodligen inte van vid den extra tyngd jag har just nu. Men så länge det inte är för hög smärta tänker jag att det inte är farligt.

Efter passet stannade vi kvar och kickade lite med boll. Åh, sådan jäkla känsla att få röra bollen igen. Som jag längtar! 20 veckor utan fotboll nu... Men nu är jag ännu mer motiverad att jobba för en comeback!

Avslutade med bäckenbottenträning. Absolut den svåraste muskeln att hitta enligt mig. Fortfarande osäker på om jag gör rätt men skam den som ger sig. Jag fortsätter och hoppas att det är rätt. Men, det måste jag erkänna, så tråkigt det är att träna bäckenbotten... Får fortsätta tänka att det kommer något gott ur det!


Nöjd med att jag kom i väg. Kroppen känns så mycket bättre efteråt och huvudet blir piggt och hela jag fylld med energi. Dessutom kändes det lite mer okej att kränga en skål glass på kvällen sen!! 

Bollen vid fötterna, precis där den hör hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar